KÜTAHYA / MERKEZ - Fuat Paşa Ortaokulu

Fuat Paşa Ortaokulu

SERVİ MAH. MİTHATPAŞA CAD. NO 19 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / KÜTAHYA
Vizyon
Amacımız,bilgiyi kullanan, yalnızca test ve sınavlarla değil, kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, özgür düşünen, düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, milli manevi değerlere bağlı, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, çağdaş Türkiye’nin geleceğinde etkin rol oynayan, sürekli öğrenen, düşünen, üreten eleştirel düşünebilen, problem çözme becerisi gelişmiş, analitik düşünme becerileri gelişmiş, toplumsal ve evrensel konulara duyarlı, kendisiyle barışık, mutlu, öğrenme ve gelişimi özgüven ve cesaret ile bütünleştirmiş bireyler için nitelikli bir eğitim hizmeti sunmaktır.
Misyon
Öğrencilerimize, okul çağında bulunan her çocuğa,velilerimize ve ailelerine güvenli bir ortamda ihtiyaç duydukları en iyi eğitimi vermektir.
Başarılar
1-2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı-Yıldız Erkekler Voleybol İl 2. liği 2-2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı-Yıldız Kızlar Voleybol İl 3. lüğü 3-2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Tübitak 4006 Bilim Fuarı Etkinliği
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07 numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
ÖĞRENCİ SERVİSLERİ OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR
Merkez
Kütahya Valiliğine 500m uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Öğrencilerimiz istedikleri okullara yerleşmektedir.Hiç bir öğrencimiz açıkta kalmamaktadır.
VOLEYBOL KIZ ÖĞRENCİLERİMİZDE İL BİRİNCİLİĞİ
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI PROJE ETKİNLİĞİ
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI PROJE ÇALIŞMALARI
eTwinning projelerimiz devam ediyor...